23 квітня, 2016

Варто поширити цей фільм

Недавно появився фільм Дам’яна Колодія „Воля або смерть“ („Freedom or Death”). Це один з найкращих фільмів, який представляє недавні бурхливі події в Україні. Після перегляду фільму постають питання: де була українська чорноморська фльота, коли без одного пострілу віддали Росії Крим, де ховалися колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко, коли „Беркут“ вбивав невинних людей на Майдані, як можна мати відкритий кордон з найбільшим ворогом України – Росією, щоб не було жодних перепон доставляти тяжку артилерію з Росії?

Кілька років тому Україна хвалилася, що має близько 200 тис. війська. Де поділися всі ці вояки, котрі виступали на парадах, а як прийшлося їхати на схід боронити Україну проти російських загарбників, то вони десь пощезали, а мусіли їхати добровольці, навіть з-за кордону. До сьогодні не покарано тих бандитів з „Беркута“, які так жорстоко поводилися з цивільними людьми!

Д. Колодій – молодий фільмовий режисер. Хоч він народився вже в Америці, діди його приїхали з України, він вільно говорить українською мовою. Він ризикував своїм життям, коли їздив і їздить фільмувати ці страхітливі події. Один з його перших фільмів був про Помаранчеву Революцію, а останньо можна побачити його хроніку, де він їде на Донбас показувати свої фільми воякам, які відбивають східні землі України від орди з Росії.

Дуже бажано, щоб цей фільм був розповсюджений по всій Україні, щоб народ України нарешті довідався, що діялося і діється в їхній країні після 25 років незалежности. Фільм „Воля або смерть“ можна замовити, висилаючи 25 дол. на адресу: Damian Kolodij, 30 South Crescent, Maplewood, NJ 07040.

Венис, Фльорида

Коментарі закриті.