12 травня, 2016

Буде книга-реквієм 

Всеукраїнський щомісячник „Бористен“ (Дніпропетровськ) готує художньо-публіцистичний збірник „Українські воїни Добра і Правди“. У ньому будуть зібрані історії життя героїв, котрі воювали за незалежність і свободу батьківщини на Донбасі‚ а також вірші та дитячі листи до військовослужбовців з подякою за їхню хоробрість.

Ця книжка покликана показати людям глибину подвигу сучасних захисників України‚ сприяти патріотичному вихованню громадян, щоб українська молодь зростала, розуміючи, в якій країні живуть. У збірку історій увійшли також розповіді про тих воїнів, які загинули, але пам’ять про них залишилась.

Авторський і редакційний актив майбутнього видання переконаний‚ що таких книг має бути якнайбільше. Українські бійці заслуговують на те, щоб про них знали, писали, знімали фільми. Художньо-публіцистичний збірник має стати громадським виданням‚ тому будемо вдячні за пожертви, котрі ласкаво просимо посилати до Фундації І. Багряного на адресу: Bahriany Foundation Inc.‚ 19669 Vilia Rosa Loop‚ Fort Myers, FL 33967 USA. Імена усіх жертводавців будуть вказані у книзі. Щиро дякуємо за співпрацю!

Фідель Сухоніс,
редактор
Дніпропетровськ

Коментарі закриті.