21 січня, 2016

Брехня про Петра Порошенка

На початку нинішнього року численні російські видання вмістили провокаційне повідомлення, нібито Липецька кондитерська фабрика „Ликонф“, що належить до компанії „Рошен“ Президента України Петра Порошенка‚ випускає „Молочний шоколяд Ніжний“ з портретом Володимира Путіна, який годує з пляшки лосеня. Водночас і „Преса України“ повторила цю фальшиву новину. А ще вона додала, що ця серія малюнків Олексія Сергієнка має назву „Президент. Доброї душі людина“.

У відповідь на це український журналіст Віктор Уколов написав у соціяльних мережах: „Обережно фальшивка! „Рошен“ у Липецьку ніколи не випускав шоколяд, а лише цукерки. Там навіть відсутнє обладнання для виготовлення шоколяду. І коли вже вони вгамуються?“.

Варто зазначити, що шоколяд із серії „Президент. Доброї душі людина“, де зображений російський президент В. Путін, дійсно існує. Його виробляють в Санкт-Петербурзі. Також у Львівській майстерні шоколяду В. Путіна виготовляють у трьох видах – чортика, „ватніка“ з ґранатою та маленького путінонаполеона. Цей шоколяд продається по всіх шоколадних майстернях України. „За день ми заливаємо близько 50 таких шоколядних путіних на різних шоколядах“, – розповіла декоратор майстерні шоколаду Неля Степанишин.

Одеса

Коментарі закриті.