7 квітня, 2016

Аничка співає у Львові та Сакраменто

Українська співачка зі Львова Аничка‚ яка співає українські (лемківські) народні, авторські та англійські пісні‚ розділяє свій час між Львовом та Сакраменто. Вона дуже популярна в Каліфорнії‚ де співає заради допомоги українським пораненим військовим вже майже два роки і передає всі зібрані гроші на потреби травмованих воїнів України.

Аничка разом з благодійним фондом „Відродження захисників України“ робить концертну туру в США‚ щоб зібрати потрібні фонди на реабілітацію Сергія Гриненка, Ігоря Петрука, Андрія Музиченка, Валерія Сергієнка та інших захисників України. Ми намагаємося разом з концертами Анички і з українцями в США не забувати про лихо війни‚ через яке проходять наші українські військові‚ котрим потрібна підтримка від кожного з нас.

На концертах також будуть висвітлені відеосюжети про поранених захисників України‚ які потребують кваліфікованої медичної допомоги за кордоном і в Україні. Також будуть сюжети про поранених військових Сергія Титаренка, Рустама Росула, Володимира Гери‚ яким уже Аничка разом з фондом „Відродження захисників України“ допомогли.

В 2015 році Аничка виступала в Лос-Анджелосі, Сан-Франціско, Сакраменто‚ Дейвіс‚ Фінікс. Вона зібрала з допомогою місцевих українських організацій 36,560 дол. та передала їх пораненим воякам в Україні та на реабілітацію вояків, що воювали з проти російських терористів, а тепер лікуються в США.

В 2016 році Аничка заплянувала 12 благодійних концертів в східних штатах США, на які запрошує всіх небайдужих до долі українських вояків, які ставлять опір терористам на сході України. В квітні вона виступатиме в Белевю‚ Вашінґтон‚ та на Фльориді в Купер-Ситі та Сейнт-Петерсбурґу. Відбудуться концерти 17 квітня в Пармі в штаті‚ Огайо, 7 травня в Чикаґо, 15 травня в Брукліні, 20, 21 і 22 травня в Ню-Йорку‚ 22 травня в Пасейку‚ Ню-Джерзі, у штаті Конектикат 3 червня в Гартфорді, 4 червня в Стемфорді. На ці благодійні концерти Аничка‚ дружина Ярослава Меркела‚ члена Фундації ім. Івана Багряного щиро всіх запрошує.

Коментарі закриті.