26 жовтня, 2018

У Канаді підтримали ініціятиву „Стоп Реванш“

Олігархи продовжують домінувати в політиці, економіці, медійному просторі УКраїни. За допомогою своїх ресурсів та впливу вони послідовно дискредитують будь-які реформи, бльокують боротьбу з корупцією, гальмують економічний розвиток, провокують політичне протистояння та дестабілізацію. Все це може призвести до втрати міжнародної підтримки, ізоляції України та повернення її в орбіту Москви. 

„Вільні люди“ оголосили Національну ініціятиву „Стоп Реванш“ і запросили всі суспільно-політичні сили разом стати до боротьби не тільки з військовим вторгненням російської армії та її найманців, а й до повноцінної системної боротьби з російським впливом в Україні.

Під час зустрічі з українською громадою у Торонто затверджено плян і методи боротьби з російськими впливами в Україні. Кампанія „Медведчук під арешт”, що пройшла не лише в Україні, а й США, Канаді, Австралії, Европі, засвідчила: „Стоп Реванш” уже вийшов за межі внутрішньої боротьби і став світовою ініціятивою. Віктор Медведчук у передвиборний період активізував свою діяльність, а тому не можна допустити його в український парлямент. Саме тому „Вільні люди“ розпочали громадську кампанію „Медведчук – під арешт“, вимагаючи від української влади розслідувати та покарати його за злочини та антиукраїнську діяльність, а від світу – накладення персональних санкцій. До акції долучись українські громади по всьому світу

Керівник штабу „Вільних людей” Дмитро Жмайло сказав: „У період Революції Гідности українці Канади здійснювали гуманітарну допомогу Майдану, а з початком російської збройної агресії заснували Фонд „Приятелі Збройних сил України”, доставили на передову багато вантажів. Тепер продовжуємо спільну працю”. 

Відбулась зустріч з головою Канадсько-Української міжпарляментської групи дружби Борисом Вжесневським, з яким „Вільні люди” домовились про співпрацю і посилення канадсько-українських відносин, аби захиститись від російської агресії.

Також відбулась зустріч з політиками Консервативної партії Канади, членами Палати Громад Джеймсом Безаном, Еріном О’Тулою, Тедом Опіцою. Депутати зобов’язались виступити у парляменті, аби донести до урядовців інформацію про злочинну діяльність Віктора Медведчука, що загрожує як Україні, так і всьому вільному світу.

Коментарі закриті.